(070) 355 49 30 info@hoogendoornbouw.nl

In de Haagse Vogelwijk heeft Hoogendoorn Bouw deze week aan de Laan van Poot een opdracht afgerond waarbij door de verbouwing keuken en tuin op een natuurlijke wijze met elkaar zijn verbonden. Dat vroeg onder meer de komst van een nieuwe pui, een nieuwe vloer voor de gang en een stevige opfrisbeurt voor de keuken, inclusief nieuwe water-, gas- en elektra-aansluitingen.

De opdrachtgever is een trouwe klant van Hoogendoorn Bouw – enkele jaren geleden kreeg het huis al op andere onderdelen een flinke make-over. Nu was de keuken met de tuin aan de beurt. De wens was om meer licht in de keuken te brengen en het zicht op de fraaie tuin te verbeteren.

Door de aanpassingen binnen de bestaande uitbouw was dit vooral in de werkvoorbereiding een complexe en arbeidsintensieve klus. Dankzij een uiterst nauwkeurige maatvoering en slimme oplossingen werd het onder meer mogelijk het gewicht van het dak op te vangen en de nieuwe staalconstructie naadloos in de aangepaste uitbouw op te nemen. Op tijd en binnen budget.