(070) 355 49 30 info@hoogendoornbouw.nl

In het Haagse Regentessekwartier in Den Haag is Hoogendoorn Bouw bezig met de sloop van een oud fabriekje waar de oude eigenaar in de loop van de tijd allerlei uitbreidingen heeft aangebouwd. Door de kaalslag ontstaat ruimte voor de volgende fase: de bouw van een groot appartement met vide voor de nieuwe eigenaar.

Op de begane grond van het bewuste pand aan de Kleine Veenkade was jarenlang een kozijnenfabriek gevestigd. De fabriekseigenaren bouwden gaandeweg de diepe tuin vol met kantoor-, productie- en andere bedrijfsruimtes.

Na het vertrek van de fabriek is het pand een tijdlang als kamerverhuurbedrijf in gebruik geweest, waarbij het verval zich doorzette. De nieuwe eigenaar heeft ingrijpende plannen om er een fraai stadsappartement van 350 vierkante meter te realiseren. Maar eerst is Hoogendoorn Bouw ingeschakeld om alles kaal te slaan – alle vloeren worden eruit gehaald, alle niet-dragende muren gesloopt, alle installaties afgevoerd, enzovoort. Als dat achter de rug is, kan de nieuwbouw beginnen.