(070) 355 49 30 info@hoogendoornbouw.nl

Den Haag, 12 juli 2019. Bij twee aangrenzende huizen aan de Norgstraat in Den Haag-Zuid is Hoogendoorn Bouw van start gegaan met een bijzondere verbouwing waarbij elke woning wordt uitgebreid met twee slaapkamers en een nieuwe badkamer. Bij een van de twee woningen komt er bovendien een nieuwe binnentrap naar het nieuwe dakterras van ruim 43 vierkante meter.

Het combineren van de twee opdrachten betekent dat beide opdrachtgevers interessante besparingen realiseren. Tijdens de verbouw vernieuwt Hoogendoorn Bouw alle installaties (gas, elektra, water) en worden de nieuwe ruimtes voorzien van kozijnen met HR++ glas voor een perfecte isolatie.

Op het dakterras is een unieke overkluizing van de opgang voorzien door de installatie van een sliding box van Glazing Vision. Deze box bestaat uit twee over elkaar heen glijdende glazen U-profielen van 2,5 x 2,7 meter als een perfect comfortabele toegang tot het dakterras. Bovendien brengt de glazen sliding box veel daglicht in het appartement eronder. De box met unieke glas-op-glasverbindingen is volledig geïsoleerd en waterdicht uitgevoerd in dubbel glas voor nog betere thermische prestaties.

Het project van Queeste Architecten uit Den Haag zal binnen 16 weken worden opgeleverd.

De dicht te bouwen balkons.
Het takelen van de bouwelementen.