(070) 355 49 30 info@hoogendoornbouw.nl

Vorige week donderdag ging de duurzame supermarkt Marqt open op de hoek van de Van Weede van Dijkveldstraat en de Frederik Hendriklaan in het Haagse Statenkwartier.

Alle lokale leveranciers van Marqt presenteerden er hun producten en de nieuwe klanten lieten zich de biologische wijn, het navenante bier en de andere verantwoorde hapjes en drankjes goed smaken.

Het was een grote uitdaging om de winkelpanden te verbouwen en op tijd voor de opening klaar te krijgen. Hoogendoorn Bouw mocht daaraan meewerken, onder meer door opdracht van de eigenaar de buitenkant van het hoekpand rigoureus op te knappen met onder meer nieuwe dakleien, nieuwe zinken goten en een grote beurt voor het schilderwerk.

De laatste loodjes wegen bij dit soort projecten het zwaarst – plotselinge lekkages werden verholpen, nieuwe ramen nog na werktijd geplaatst en bij het vallen van de avond werden op het trottoir strepen geschilderd waar de klanten hun fietsen de volgende dag konden plaatsen.

Uiteraard heeft Hoogendoorn Bouw met veel plezier aan deze verbouwing meegewerkt. Enerzijds om te laten zien dat het bedrijf ook onder druk de beste prestaties levert, anderzijds om een bijdrage te leveren aan deze opknapbeurt waardoor de Fred haar reputatie verstevigt als een van de meest charmante winkelgebieden van Den Haag.