(070) 355 49 30 info@hoogendoornbouw.nl

Iedereen weet dat Den Haag de stad van Vrede en Recht is, met tal van bijbehorende instellingen. Ook deze instellingen hebben huisvesting nodig en ook deze huisvesting heeft onderhoud nodig. Zo werkte Hoogendoorn Bouw onlangs aan een ingrijpende klus voor het Libanon-tribunaal, in aanvulling op het onderhoudscontract dat beide partijen in mei 2014 met elkaar sloten.

Het Libanon-tribunaal – officieel het Bijzonder Tribunaal voor Libanon – heeft tot taak de moord op oud-premier Hariri van Libanon te onderzoeken en verdachten te berechten op basis van het Libanese strafrecht. Het tribunaal is gevestigd in Leidschendam, aan de Dokter Van Der Stamstraat.

Hoogendoorn Bouw won de aanbesteding voor het opknappen van de gangen en de trappenhuizen van het tribunaal. Ook de complete verbouwing van de keuken – inclusief nieuwe vloer, het bekleden van de wanden van roestvast staal en het HACCP-proof maken – maakte onderdeel van de klus uit. Bijzonder aan deze opdracht was de korte doorlooptijd, terwijl het grootste deel van het werk tijdens en tussen de feestdagen moest worden uitgevoerd.