(070) 355 49 30 info@hoogendoornbouw.nl

In opdracht van een grote vastgoedrelatie is Hoogendoorn Bouw begonnen met de verbouwing van een topappartement in de Bentinckstraat in Den Haag. Het huidige gedateerde driekamerappartement zal een metamorfose ondergaan en na de sloopwerkzaamheden weer worden opgebouwd voor kamerverhuur voor jongeren, met een gemeenschappelijke woonkamer, badkamer en keuken.

Het appartement maakt onderdeel uit van een woning uit 1912 die oorspronkelijk werd bewoond door de chauffeur van Adriaan Goedkoop, de projectontwikkelaar van Park Zorgvliet. De grote openslaande deuren van de garage op de begane grond herinneren daar nog aan.

De indeling van het appartement op de tweede verdieping is de afgelopen honderd jaar nauwelijks veranderd. De etage wordt nu door Hoogendoorn Bouw volledig gestript en geschikt gemaakt voor bewoning voor jongeren. Zo komt er een nieuwe geluidsisolerende en brandwerende vloer en worden ook alle deuren voorzien van 30 minuten brandwerende platen. De cv-leidingen worden vervangen en onder de vloer geleid, terwijl een volledige nieuwe elektrische installatie conform NEN 1010 wordt aangelegd.