(070) 355 49 30 info@hoogendoornbouw.nl

Deze week levert Hoogendoorn Bouw een compleet gerenoveerd appartement op aan de Vivienstraat, een van de rustigste en mooiste woonstraten van het Statenkwartier. De straat is genoemd naar de 17e-eeuwse staatsman Nicolaas Viviën, een neef van Johan de Witt.

De verbouw van het verhoogde parterreappartement was ingrijpend – nieuwe keuken, nieuwe badkamer, nieuwe kozijnen, de integrale vervanging van alle elektra, de renovatie van de bergingen en al het schilderwerk. Ook werd een klassiek vouwdeursysteem gerenoveerd en als schuifdeurconstructie geïnstalleerd. Later dit jaar worden nog drie puien vervangen.

Als gevolg van deze opdracht gunde de VVE ook het groot onderhoud van het volledige appartementencomplex aan Hoogendoorn Bouw. De verbouw van het appartement op de begane grond is een prima voorbeeld van hoe een (nieuwe) eigenaar en een aannemer door intensief overleg een optimaal resultaat kunnen bereiken. Ook bij deze klus heeft Hoogendoorn Bouw gewerkt conform de nieuwste kwaliteitsnormen.