(070) 355 49 30 info@hoogendoornbouw.nl

Je koopt een prachtig gelegen penthouse, met fraai uitzicht, in een nieuw appartementencomplex in Voorburg vlakbij de Vliet, gebouwd op een 17e-eeuwse buitenplaats. Alleen de inrichting is niet naar je smaak, de sfeer ontbreekt. Dan is het tijd voor een complete make-over van de binnenruimtes en laat je tegelijkertijd het terras een opfrisbeurt geven.

Voor de metamorfose van het penthouse van 200 vierkante meter werkte Hoogendoorn Bouw nauw samen met &WA Architecten uit Amersfoort, Indu Doors uit Ede en Westerduin & Hoogenhout uit Den Haag, specialisten in het ontwerpen en vervaardigen van interieurbetimmeringen.

Op basis van ontwerptekeningen van &WA Architecten kreeg al het houtwerk in het appartement een make-over. In drie maanden tijd werden in het appartement nieuwe eiken binnendeuren, binnenkozijnen en binnenramen geplaatst, uitgaande van het exclusieve model Amsterdam van Indu Doors.

In samenwerking met Indu Doors werd ook een prachtig architectonisch detail aan het appartement toegevoegd in de vorm van een rondlopende wand bij de entree. De plafondhoge eiken wand is voorzien van canale figuurglas, een ondoorzichtige glassoort met goede lichtdoorval.

In samenwerking met Westduin & Partners werd onder meer nieuw meubelwerk gemaakt voor eetkamer, slaapkamer en het gastenverblijf, waaronder speciale verrijdbare garderobekasten. Ook kwam er een nieuwe trap tussen de twee verdiepingen.

Fotografie: Indu Doors