(070) 355 49 30 info@hoogendoornbouw.nl

Den Haag, 9 mei 2019. Eind april en begin mei is de keuken van multisportvereniging HBS Craeyenhout uit de Bosjes van Pex compleet gerenoveerd, met de hulp van Hoogendoorn Bouw. De vervanging was hoog nodig door het steeds intensievere gebruik van de kookfaciliteiten.

Niet alleen in het weekend, maar ook door de week maken vrijwilligers in ploegendiensten uitgebreid gebruik van de keuken, ook om complete maaltijden tijdens trainingen te verzorgen. Mede daarom was een strak schema afgesproken met in krap twee weken het verwijderen van alle bestaande installaties, het voorbereiden van de ruimte voor plaatsing van de nieuwe keuken en uiteraard het op de juiste wijze aansluiten van alle nieuwe apparaten.

Na de sloop en afvoer van het verouderde keukeninterieur is Hoogendoorn Bouw aan de slag gegaan om alle leidingen en aansluitingen op het gebied van water, gas en elektra te vernieuwen. Verder werd een nieuwe gietvloer gestort met holle plinten voor een optimale hygiëne. Tot slot is de nieuwe apparatuur geplaatst, aangesloten en getest. Exact op tijd natuurlijk.

Fotografie: Rob Buursen